Vlogs

We zijn gestart met onze vlogs Presenteren in Video. Je krijgt tips hoe je jezelf beter kunt presenteren, zowel op een podium als in video. Ik maak de vlogs samen met presentatiecoach Marije Alma. Onze eerste training samen geven we donderdag 28 juni. Inschrijven kan op trainingsdata of onze site presentereninvideo.nl

En speciaal voor jullie, bezoekers van mijn website, publiceer ik hier een vlog vooruit!

In deze video gaat het over storytelling: welke onderwerpen kun je bespreken en hoe breng je dat in beeld. Zoek de onderwerpen dichtbij en hou het simpel. Voor de shots die je nodig hebt kun je de 5-shot-sequence inzetten: twee closes, een wijd shot, een over-de-schouder-shot en een shot vanuit een verrassende hoek. In dit vlog laten we zien hoe je dat doet.

In deze tweede pilot durven we het bijna aan om te gaan starten met vloggen, maar eerst willen we het licht nog even testen.

Als je anderen leert hoe ze kunnen filmen met smartphone of leren presenteren, moet je het zelf natuurlijk ook gaan doen. Maar is dat eigenlijk wat voor ons? Eerst maar eens experimenten en jullie hebben geluk: je mag meekijken met ons leerproces.

In deze ‘Making of’ zie je dat we een idee hebben voor een vlog en hoe dat langzaam vorm krijgt. Omdat we meer lachen en uitproberen, dan de kijker ook maar iets van zinvolle informatie mee te geven, hebben we deze video niet gedeeld op social, maar is dit filmpje voor jullie hier wel te zien. Njoy!