Harmke op Mobile Movie Days – sept 2018
Eerste Nederlandse Mojo-conference in Beeld en Geluid

De top van  MoJo-Nederland was aanwezig op het eerste congres over mobiele journalistiek in Nederland. Harmke zat in het panel samen met Sumaiya Omar van Hashtag our Stories, Wytse Vellinga van Omrop Fryslan en Ouassima van FunX. Onderwerp: de toekomst van de mobiele journalistiek en hoe nieuwsorganisaties mobile storytelling kunnen inzetten.

Harmke op Freelancersfestival NVJ – juni 2018

23 juni geeft ze voor de Nederlandse Vereniging van Journalisten tips over vloggen en filmen met je smartphone. Over beeldcompositie, videoformaat, slimme apps, microfoons, statieven en nog veel meer.

Tweede prijs MoJo-Vlog-Awards – mei 2018
Villamedia schrijft hier over Nederlands succes

Marije en Harmke hebben met hun vlog Presenteren in Video de tweede prijs gewonnen bij de internationale MoJo-Vlog-Awards in Ierland. Hun vlog gaat over storytelling en het overwinnen van je angst om te starten, een  belangrijk thema dit jaar tijdens MoJoFest .  De eerste prijs  ging naar de Australische Eliot Fitzroy met zijn kanaal Epic Tutorials voor smartphone-filmers. Lees hier verder!

Finalist internationale award – april 2018
Journalisten helpen professionals bij dé trend van 2018: hoe start je met vloggen

Succes voor de Nederlandse mobiele journalistiek-vloggers Harmke Oudenampsen en Marije Alma: hun Youtube-kanaal en website staan nog maar net online en nu zijn ze al finalist voor de internationale MoJo-awards. Georganiseerd door het grootste wereldwijde innovatieve congres van mobiele journalisten volgende week in Ierland: MoJoFest.  Lees hier verder!

Schrijf
je
in


Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief die we vanaf de herfst ieder kwartaal zullen uitbrengen. Daarin schrijft Harmke Oudenampsen:

  • wat de leukste, handigste nieuwe apps zijn
  • over de laatste trends en ontwikkelingen
  • nieuwe trainingsdata
  • kortingscodes voor trainingen
  • cursist van de maand, resultaat na training!