trainingsdata

Maand juni geven we 50,- korting om te vieren dat we tweede zijn geworden bij de int. MoJo-Vlog-Awards.

Klik op training van juni, vul daarna onderin promocode in en dat is: awards

Datum Evenement Plaatsen beschikbaar
28/06/2018

Zakelijk vloggen in 1 dag o.l.v. twee trainers

volgeboekt

29/06/2018

Filmen en vloggen met smartphone regio AMSTERDAM

nog 2 beschikbaar

23/08/2018

Filmen en vloggen met smartphone regio AMSTERDAM

nog 5 beschikbaar

06/09/2018

Zakelijk vloggen in 1 dag o.l.v. twee trainers

nog 8 beschikbaar

13/09/2018

Filmen en vloggen met smartphone

nog 6 beschikbaar

11/10/2018

Zakelijk vloggen in 1 dag o.l.v. twee trainers

nog 8 beschikbaar

19/10/2018

Filmen en vloggen met smartphone

nog 6 beschikbaar

16/11/2018

Filmen en vloggen met smartphone

nog 5 beschikbaar

07/12/2018

Filmen en vloggen met smartphone

nog 6 beschikbaar

Als je op de datum klikt krijg je de mogelijkheid je in te schrijven.

Op dit moment is vooral veel vraag naar de cursus filmen en vloggen met smartphone, daar kan iedereen zich hierboven voor inschrijven. Voor de andere trainingen kun je incompany boeken.

Inschrijven of incompany?

Deze  data op inschrijving geven we in het de regio Deventer en nu dus voor het eerst ook in Amsterdam! Het voordeel? Het is interessant om te horen hoe mensen uit andere branches video willen inzetten. En je bouwt wel iets op na een dag samen filmen en monteren:  boeiende nieuwe contacten voor je netwerk! We houden de groep klein, maximaal 6/7 personen. Per persoon kost de training in het oosten van het land 295,- inclusief lunch. In de randstad zal dat in verband met hogere locatiekosten iets meer zijn. Door de groep klein te houden gaat iedereen aan het eind van de dag met een gemonteerd filmpje naar huis.

Incompany geven we deze training door het hele land. Het voordeel? Kennis en enthousiasme direct delen met je collega’s, meer draagvlak om het geleerde vast te houden, op maat gemaakt met branche-gerelateerde filmpjes  Na afloop heeft iedereen er zin in!

Wat leer je bij Filmen en vloggen met je smartphone?

 • waarom video zo hoog scoort op social media
 • hoe je beter filmt met je smartphone
 • hoe je goed geluid uit je smartphone krijgt
 • storytelling: hoe vertel je jouw verhaal in social video
 • wat trends zijn voor komende jaren
 • welke shots je nodig hebt voor goed verhaal
 • hoe, waarom en wanneer je live kunt gaan
 • monteren met nieuwste en beste apps
 • van simpele tot uitgebreide edit-app
 • wat de handige gadgets zijn
 • hoe je kunt uploaden naar YouTube
 • delen met je netwerk en/of doelgroep

De komende jaren gaat mobile storytelling enorm groeien. Dankzij de komst van sneller mobiel internet rond 2020 (5G), zal video een steeds grotere rol spelen. Wil jij ook klaar zijn voor deze mobile-to-mobile trend en leren hoe jij social video simpel kunt inzetten? Wil je weten wat de nieuwste tips, trucs en apps zijn op dit gebied?  In de training Filmen met je smartphone leer je er alles over.

De training  Filmen met je smartphone wordt gegeven door Harmke Oudenampsen. Zij is 20 jaar televisiejournalist voor onder meer het NOS Journaal. Ze heeft zich nu gespecialiseerd in MoJo (Mobiele Journalistiek), werkt samen met de internationale pioniers op dit vakgebied en is dus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van deze mobile-to-mobile trend.

Groter bereik

Dankzij de smartphone wordt online video steeds populairder. De filmpjes worden op social media als Facebook en Instagram al snel door duizenden mensen bekeken. Stories, de rondjes boven de tijdlijnen van Insta en FB zijn op dit moment razend populair, omdat het zo makkelijk is ze te plaatsen en te kijken. Met gemonteerde filmpjes kom je hoger in de tijdlijnen te staan. Dat heeft LinkedIn ook ontdekt, video groeit hier op dit moment hard. Kortom, welk medium je ook gebruikt: met video bereik je dus veel meer mensen.

Tarieven, inclusief aantal weken online begeleiding/feedback

Per persoon kost de training in het oosten van het land 295,-. In Amsterdam is dat ivm hogere locatiekosten 395,-. Daarvoor krijg je niet alleen koffie/thee/lunch, maar ook optimale begeleiding in een kleine groep van maximaal 6-8 mensen. Doel is iedereen aan het eind van de dag met een zelf gefilmd en gemonteerd filmpje vol enthousiasme en inspiratie naar huis te laten gaan. Ook krijg je een handout en de weken na de training online begeleiding en feedback.

Kosten incompany, groepsgrootte in overleg (optimale begeleiding bij 6)

 • 1 dag 1750,-
 • halve dag 1250,-
 •  twee dagdelen 2250,- (eerst dagdeel theorie, daarna in eigen tijd op locatie filmen en week later dagdeel montagetraining)
 • Voor grotere groepen 3 dagdelen (1 plenair, 2 gesplitst ivm begeleiding)
 • Twee dagen training 3000,-
 • Drie dagen 3750.- van basic naar masterclass