trainingsdata

Klik op de datum om in te schrijven. Alle trainingen zijn van 10-17 uur en inclusief heerlijke lunch, ons eigen film-magazine en online begeleiding na afloop. Praktische info over locaties en tarieven vind je hieronder. Inhoudelijke informatie en het complete trainingsaanbod vind je op deze pagina.

TRAININGSLOCATIES REGIO’S  AMSTERDAM – DEVENTER – DEN HAAG

Datum Evenement Plaatsen beschikbaar


Op dit moment is vooral veel vraag naar de cursus filmen en vloggen met smartphone, daar kan iedereen zich hierboven voor inschrijven. Voor de andere trainingen kun je incompany boeken.

Voordelen training op inschrijving?

Deze  data op inschrijving geven we in het de regio Deventer, Amsterdam, Den Haag en Laren Gelderland. Het voordeel? Het is interessant om te horen hoe mensen uit andere branches video willen inzetten. Bovendien bouw je wel iets op na een dag samen filmen en monteren: boeiende nieuwe contacten voor je netwerk! Om je optimaal te begeleiden, houden we de groep klein, maximaal 6-8 personen. Doel: iedereen gaat enthousiast naar huis met zelf gemaakt filmpje. Tarieven en mogelijkheden om te overnachten staan onderin deze pagina.

Voordelen training incompany?

Natuurlijk kun je deze training ook incompany boeken in je eigen organisatie. Het voordeel? Geen extra reistijd voor je team, kennis en enthousiasme direct delen met je collega’s, meer draagvlak om het geleerde vast te houden, op maat gemaakt met branche-gerelateerde filmpjes  Na afloop heeft iedereen er zin in!

Wie geeft de training?

De training  ‘Filmen en zakelijk vloggen met je smartphone’ wordt gegeven door de eigenaar van MediaShot, Harmke Oudenampsen. Zij heeft 20 jaar ervaring als televisieverslaggever bij landelijke en regionale omroepen (oa NOS Journaal en Jeugdjournaal) en weet dus als geen ander hoe:

 • het nieuws werkt
 • je nieuws maakt
 • je verhalen vindt in je organisatie
 • beeldtaal werkt
 • je storytelling toepast

In 2006 heeft ze haar vaste dienstverband bij de NOS ingeruild voor de start van haar eigen bedrijf MediaShot. Ze is tot 2018 blijven freelancen voor als eindredacteur, verslaggever of videoredacteur bij RTV Oost, Omroep Gelderland en de NOS. Dit deed ze ook:

 • 2006 – 2010 corporate movies en teksten schrijven
 • 2010 start social mediatrainingen
 • 2014 start trainingen filmen met smartphone
 • 2018 fulltime gespecialiseerd in filmen met smartphone

Nu de ontwikkelingen rond mobile-to-mobile zo hard gaan en Harmke alle innovaties en experimenten wil bijhouden en testen, heeft ze zich volledig gespecialiseerd in mobile storytelling. Ze:

In 2018 is ze spreker op:

Verder heeft ze de werkgroep Mobiele Journalistiek bij de NOS mede opgericht.

Wat zijn de tarieven?

De trainingen op inschrijving zijn in kleine groepen van max.6-8 personen, inclusief lunch, handout en online begeleiding na afloop. Prijsverschillen zitten ‘m uiteraard niet in kwaliteit, maar in aantal trainers en/of locatiekosten:

 • Laren Gelderland 295,- pp
 • Vlogcursus Deventer olv 2 trainers: 595,- pp
 • Foto- en filmlocatie Amsterdam 395,-.

De tarieven zijn inclusief ons handige filmmagazine met tips uit de training en de weken na de training online begeleiding en feedback.

Kosten incompany, groepsgrootte in overleg (optimale begeleiding bij 6). Wat vaak goed werkt: dagdeel theorie, daarna in eigen tijd filmen, gevolg door dagdeel editing.

 • 1 dag 1750,-
 • halve dag 1250,-
 •  voor grotere groepen anderhalve dag (1 dagdeel plenair theorie, daarna hele dag groep splitsen ochtend/middag ivm begeleiding)

Locaties: met auto, OV of overnachten?

Met openbaar vervoer en auto zijn alle locaties goed bereikbaar:

Amsterdam: prachtige film- en fotolocatie De Pastorie in Diemen, ligt vlak aan A10 afslag S113, tramlijn 9 stopt voor de deur klik hier voor exacte locatie.

Den Haag: Perscentrum Nieuwspoort, bruisende locatie naast de Tweede Kamer en dé plek waar politiek Den Haag haar verhalen vertelt. Klik hier voor de exacte routebeschrijving.

Deventer: in de oude gerenoveerde Gasfabriek, een hippe locatie in industrieel erfgoed aan de afslag van de A1. Omdat je een paar keer moet draaien en een parallelweg op moet, hier de exacte routebeschrijving.

Laren Gelderland: midden in de vrolijke en relaxte Achterhoekse dorpskern bij  Witkamp Laren, een paar minuten van A1 en bushalte vanuit Deventer CS voor de deur.  Met de auto max. 3 kwartier rijden vanaf Amersfoort, Zwolle en Arnhem.

Wil je een hotelovernachting boeken dan kunnen we je Hotel de Achterhoek aanraden tegenover de trainingslocatie. Mooie schone moderne kamers voor slechts 49,-