Filmen en vloggen met je smartphone

Onze meest geboekte training! Filmen en vloggen met je smartphone is de grote trend van 2018. Bedrijven laten hun personeel in beeld vertellen wat ze mee maken, experts delen hun kennis, of je kunt een verslag maken van een bedrijfsevent. Waar je vroeger grote budgetten nodig had, is het nu simpeler dan ooit om je eigen video’s te maken en delen. En dat doen we dus ook massaal.

Alleen… hoe zorg je dat je video er professioneel uitziet? Dat leer ik je in deze training!

 

 

 

 

 

Dankzij de smartphone wordt online video steeds populairder. De filmpjes worden op social media als Facebook en Instagram al snel door duizenden mensen bekeken. Dat komt doordat al je video hoger in de tijdlijnen van de social media-kanalen wordt geplaatst.  Met video bereik je dus veel meer mensen. De kunst is dus, hoe maak je een filmpje dat aanspreekt?

Belangrijke trends zijn nu:

Dit komt allemaal aan bod in de training filmen en vloggen met smartphone.

Klik hier voor de data.

Verticale video = de trend, want mobiel-vriendelijk

Vierkante video, de tussenoplossing, doet het goed op social

Horizontale video, de norm, want meest informatief

Deze workshop leert je de basis van het video maken:

Tijdens de workshop ga je oefenen en zelfs al je eerste filmpje maken en uploaden. Na deze dag of dagdelen kun je:

Doe je mee? Klik hier voor de data.

MediaShot loopt voorop in de nieuwste ontwikkelingen. Eigenaar Harmke Oudenampsen zit in een studiegroep van de NOS en de regionale omroepen op het gebied van MoJo: Mobiele Journalistiek. Ook was ze in in 2017 en 2018 op het internationale congres voor journalistieke nerds en pioniers in MoJoFest in Galway en dus is ze op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen.

Meer resultaten van eerdere deelnemers!

Senior-onderzoeker VUmc CCA Amsterdam zet video nu onder meer in om procedures uit te leggen aan studenten. FFPE tissue dissection

Verder traint Harmke in 2018 Randstad Nederland, Rabobank, Rijkswaterstaat, Land- en Tuinbouworganisatie LTO met de Boeren van Nederland, Brandweer Nederland, Veiligheidsregio’s, diverse ziekenhuizen, middelbare scholen, social media-specialisten en heel veel zzp’ers.

Dit een playlist op mijn YouTube-kanaal met resultaten van cursisten: