Jezelf presenteren met een simpele video is enorm effectief. Anders dan in een vlog waar je kennis deelt, draait het in een profielvideo om een presentatie van jezelf. Goed om mee te sturen bij een sollicitatie of als update van je LinkedIn-profiel. Deze training is populair bij recruiters, HR-mensen en uitzendbureaus. In een kort filmpje vertel je als sollicitant, kandidaat of nieuwe collega wie je bent, je stelt jezelf voor, al dan niet met foto’s of video-momenten die meer over je persoonlijkheid vertellen. Dat geeft meer dan een goede eerste indruk!

Elevator Pitch

MediaShot leert je ook jouw eigen verhaal te vertellen. We maken er een soort elevator pitch van. Dus wat maakt jou bijzonder, waarvoor komen mensen altijd bij jou, waar sta je om bekend? Jij bent sowieso uniek en dus zal je video dat ook zijn.

Vooral voor mensen die werken in Werving en Selectie, reintegratie of op een andere manier met werkzoekenden te maken hebben is deze training interessant. Met een profielvideo met een sterke boodschap kan iedereen zich onderscheiden.

 

Het kan op vele manieren, deze is aan het eind van een training gemaakt in een paar minuten: