Video

 

Proud to present: onze nieuwste video’s!

Wil je zelf leren 'Filmen met je smartphone', of leren hoe je kunt vloggen en je eigen verhaal kunt vertellen met 'Storytelling' of als een Pitch? Deze trainingen gaf ik in november voor diverse groepen, in dit filmpje laat ik je het resultaat zien!

Gefilmd met de smartphone! Dijkerman Las en Metaalbewerking wil video inzetten om te laten zien wat ze doen en waarom hun klanten graag met hen samenwerken. Deze social video is ondertiteld en dus goed deelbaar op social media, waar je filmpjes zonder geluid moet kunnen volgen.

Video maken wordt steeds makkelijker! Geen wonder dat steeds meer mensen zelf video willen leren maken. Dat kan met deze training van televisiejournalist Harmke Oudenampsen, eigenaar van MediaShot. Ze leert je in een dag de nieuwste tips, apps en trucs op videogebied. Harmke maakt zelf filmpjes met de smartphone en werkt als freelancer op de videoredactie van het NOS Journaal.

Hoe film je met je smartphone? Harmke Oudenampsen leert je in 1 dag hoe je een basic-scenario maakt, filmt en monteert op je smartphone. Dit filmpje heeft ze zelf gemaakt in een training online video. Zelf filmen met je smartphone is steeds

In deze corporate movie zijn alle aspecten van IGEV te zien. Efficient gewerkt, omdat we alle beelden hebben gebruikt van de andere IGEV-films.

Een korte film waarin alleen is gewerkt met beeld, voice over en grote titels. Mooi voorbeeld hoe beeld en tekst elkaar versterken.

Beerd Flier is boer op de Veluwe. Uitbreiden is lastig midden in de natuur. Daarom experimenteert hij met een nieuwe manier van mest en urine scheiden. Hij wordt hierin ondersteund door innovatiecentrum IGEV.

De gemeente Lochem, het landgoed en de dorpsraad werken samen bij het herplanten van bomen op landgoed Verwolde.

De gemeente Lochem wil anders omgaan met de bomen in het buitengebied. Het beheer, de kap en aanplant moet aangepast worden aan de nieuwe tijd. Hoe? Daarover praten boeren, burgers, natuurorganisaties en toeristische sector met elkaar tijdens deze busexcursie.

Wat kun je nog meer doen met je dagelijkse berg uienschillen, behalve weg gooien als restafval? Het innovatieve bedrijf Mol Fresh Food uit Putten experimenteert samen met innovatiecentrum IGEV om van dit restproduct een bijproduct te maken.