Trainingen en events t/m nov 2017

Wil je ook meer klanten bereiken met online video? Leren waarom (live) video zo hard groeit en alleen maar belangrijker wordt? Hieronder zie je al onze trainingen en events tot en met oktober 2017.

Geef je hieronder op voor de training Filmen met je Smartphone en maak in 1 dag je eerste filmpje voor jouw bedrijf. Zoals deze, gemonteerde met de app Clips. Andere media-gerelateerde evenementen zijn ook te zien in de kalender.

Je krijgt de nieuwste tips, apps en trucs op videogebied van Harmke Oudenampsen. Zij is 20 jaar televisiejournalist voor onder meer het NOS Journaal, heeft zich nu gespecialiseerd in MoJo (Mobiele Journalistiek) en weet dus alles van deze mobile-to-mobile trend.

Trainingen en events

Hieronder zie je welke trainingen de komende tijd gepland staan.

Klik op de training voor meer informatie! Let op, we houden de groep klein, dus we zitten snel vol.

Incompany?

We kunnen deze training ook incompany geven. Het voordeel is dan dat je dan de kennis kan delen, elkaar kan helpen met het maken van de juiste bedrijfscontent.

Wat gaan we doen?

Tijdens de workshop ga je oefenen en zelfs al je eerste filmpje maken en uploaden. Na deze dag of twee dagdelen:

  • Kun je eenvoudig zelf een professioneel filmpje maken
  • Ken je de mogelijkheden en beperkingen van je smartphone
  • Weet je de do’s en dont’s van online video
  • Snap je hoe YouTube en Facebook Live werkt
  • Weet je hoe je een shot kadreert

Groter bereik

Dankzij de smartphone wordt online video steeds populairder. De filmpjes worden op social media als Facebook en Instagram al snel door duizenden mensen bekeken. Dat komt doordat al je volgers een melding krijgen als je live gaat, maar ook omdat gemonteerde filmpjes hoger in de tijdlijnen komen te staan. Met video bereik je dus veel meer mensen.