Over ons

Het vertellen van een goed verhaal is een vak apart. Daarom werken we met de beste cameramensen, editors, en internetspecialisten van landelijke en regionale media. Jouw verhaal is bij hen in goede handen.

Eigenaar Harmke Oudenampsen werkt op dit moment onder meer als freelance redacteur bij het NOS Journaal, voor de gemeente Lochem, Brandweer Nederland en afvalbeheerder CirculusBerkel.  Ook staat ze voor een groep als trainer of dagvoorzitter en is ze te boeken bij het Sprekershuys.

Bij de omroep

Tussen 1994 en 2006 werkte Harmke in vaste dienst als nieuwsverslaggever voor het NOS Journaal, Jeugdjournaal, RTV Oost en Omroep Gelderland. Herinner jij je het interview nog met Pim Fortuyn, waarna hij in zijn auto stapte en de beroemde uitspraak deed: “Ik word de nieuwe minister-president van dit land.”? Raad eens wie de verslaggever was? Ook haar bijdrage aan de uitzending van de NOS Jeugdjournaal-uitzending van 9/11 is een bijzondere gebeurtenis in haar carrière.

Team

Om continuïteit te garanderen en voor ieder budget een passend plan te kunnen maken, werkt MediaShot samen met onder meer: . Dit zijn onder meer de cameramensen en editors van videoproductiebedrijf http://www.hpm.nl die ook voor de NOS werken, Janneke van Heugten van http://www.vakerindemedia.nl voor wie ze ook Rond de Tafel-sessies organiseert in het oosten van het land.  http://vidm.nl/rond-de-tafel-harmke.php