Eventvideo

De eventvideo is een kwalitatief hoogwaardige korte film die niet alleen geschikt is voor online content, maar ook getoond kan worden tijdens congressen of andere presentatievormen. Door de inzet van een ervaren regisseur/interviewer en cameraman/editor, krijgt de film een professionelere uitstraling. Door interviews met jullie zelf, medewerkers, klanten of publiek straalt de film enthousiasme uit.

Hoe we dat doen? Met Storytelling, lees er hier meer over.

Met deze vrolijke film worden de klanten en relaties van ForFarmers Hendrix uitgenodigd voor een vip-behandeling op de Zwarte Cross. Een mooie samenwerking tussen het het grootste muziekfestival van Nederland en het grootste mengvoederbedrijf van Europa. Met plezier gemaakt door www.mediashot.nl

Het vak van chauffeur op de vuilniswagen is enorm veranderd. Claudia vertelt hoe vroeger alle vuilnis simpelweg als afval werd gezien. Nu is dat heel anders: elke afvaltstroom wordt apart opgehaald en verwerkt tot nieuwe grondstoffen. Claudia vindt haar werk nu een stuk boeiender.

Toon is begeleider van langdurig werkelozen. Zij doen in de gemeente Apeldoorn het werk dat Toon jaren heeft gedaan met zijn veegmachine. Hij mist de machine nog dagelijks, maar is ook blij dat hij mensen helpt arbeidsritme op te doen. In opdracht van Circulus-Berkel.

In deze film wordt u uitgenodigd door dagvoorzitter Annemarie van Gaal voor het eerste landelijke congres over de economische vitaliteit van kleine steden: de Business Match Oost op 1 november in de Lochemse Schouwburg. Aanmelden? Dat kan op www.businessmatchoost.nl of door op deze link te klikken: http://organisatiepartner.nl/signup/schouwburg-lochem/2012-11-01/13-00/38/webform/signup.html Deze films zijn gemaakt door MediaShot, het journalistieke videobureau van Harmke Oudenampsen, te vinden op www.mediashot.nl

Sfeerimpressie start Food Battle in Lochem. Hoeveel goed eten gooi je weg en wat kun je daar aan doen? Afvalbeheerder Berkel Milieu wil voedselverspilling tegen gaan en is september 2012 de campagne 'Foodbattle' gestart. Slogan: 'Eten gooi je niet weg.'

Voor de gemeente Lochem heeft Harmke Media een verslag gemaakt van de Dag van de Duurzaamheid. Opdracht: "Laten zien dat Lochem voorop loopt in het energiedebat en dat deze avond de start is van een bijzonder moment in het traject." Interviews met onder meer hoogleraar duurzaamheid Wubbo Ockels.

Hoe ervaren klanten en relaties van ForFarmers Hendrix de vip-behandeling op de Zwarte Cross?

Infrabeheerders worden geinformeerd en praten mee over de toekomst van het wegenonderhoud in Lochem. Hoe kan het anders, slimmer en innovatiever? Meer informatie over dit project vindt u hier: http://gemeente.lochem.nl/bestuur-organisatie-nieuws/nieuws/nieuwsoverzicht/artikel/wegenbouwers-uitgedaagd-tot-vernieuwend-wegbeheer/

Mark ergerde zich al jaren aan de rotzooi in zijn Rivierenbuurt in Deventer. Samen met zijn buren heeft hij besloten de rommel op te ruimen. In de organisatie en voor het afvoeren van het afval krijgen ze hulp van buurtbeheer Cambio in Deventer en Circulus-Berkel.

Michael sorteert boeken, electronica, speelgoed en textiel bij sociale werkvoorziening Delta in Zutphen. Hij kan dit werk doen dankzij de BEST-tassen die afvalbeheerder Circulus-Berkel in de regio ophaalt. Michiel is zijn begeleider. Een win-win-situatie. Oude spullen worden opnieuw gebruikt en zo sluit Circulus-Berkel de kringloop.

Sommige senioren vinden het lastig om afval weg te brengen naar de ondergrondse vuilcontainer. Anderen vinden het geen probleem. Om deze film voor beide groepen interessant te maken, hebben we gekozen voor een 'vleugje humor' met slapstickelementen. MediaShot heeft deze film gemaakt in op dracht van afvalbeheerder Circulus-Berkel.

Film over de kansen van de kleine stad in de huidige netwerksamenleving. 'De informele economie geeft de kleine stad een voorsprong,' zegt hoogleraar toekomstonderzoek Wim de Ridder. Gemaakt door www.mediashot.nl

"In de kleine stad zijn er volop kansen voor ondernemers, maar alleen gaan ze het niet redden. Concurrenten zullen moeten samenwerken." Dat zegt hoogleraar toekomstonderzoek Wim de Ridder in deze film voor het congres Business Match Oost in Lochem. Gemaakt door www.mediashot.nl

Film over de kansen voor de kleine stad om jong talent aan zich te binden. Interview met hoogleraar toekomstonderzoek van UTwente Wim de Ridder voor het congres Business Match Oost in Lochem, gemaakt door www.mediashot.nl

Hoe breng je als vrijwilligersorganisatie de energierekening naar beneden? Met die vraag kwam het bestuur van Sporthal de Meeuwen in Putten bij IGEV, het innovatiecentrum Noordoost Veluwe. Dit is het resultaat.

Waarom is innoveren in de groene economie van de Veluwe belangrijk. Voorzitter en burgemeester van Oldebroek, Adriaan Hoogendoorn legt het uit.

This video is unavailable.

In deze corporate movie zijn alle aspecten van IGEV te zien. Efficient gewerkt, omdat we alle beelden hebben gebruikt van de andere IGEV-films.

Beerd Flier is boer op de Veluwe. Uitbreiden is lastig midden in de natuur. Daarom experimenteert hij met een nieuwe manier van mest en urine scheiden. Hij wordt hierin ondersteund door innovatiecentrum IGEV.