Corporate Movie

De corporate movie vertelt het verhaal van je hele organisatie. Wordt vaak gebruikt op de homepage of tijdens een congres: kort en flitsend of juist wat langer met meer diepgang.

Waarom innoveren op de Veluwe zo belangrijk is!

In deze corporate movie zijn alle aspecten van IGEV te zien. Efficient gewerkt, omdat we alle beelden hebben gebruikt van de andere IGEV-films.

Bedrijfsfilm: Tijd (over mantelzorg)

Film gedraaid voor VIT-Oost om te laten zien hoe belangrijk het is dat mantelzorgers af en toe worden ontlast in hun zware taak door vrijwilligers. Familieleden die dag in dag uit voor een zieke zorgen, zijn vaak overbelast. Extra vrijwilligers zijn hard nodig. In verband met privacy is er voor gekozen niet de hele film hier te plaatsen. Deze is wel op te vragen via info@hoacom.nl

Bedrijfsfilm: Rabobank (sneak preview)

Deze film is gemaakt voor interne communicatiedoeleinden bij Rabobank Amsterdam, vandaar een korte introductie die toch een goed beeld geeft van de mogelijkheden van vormgeving bij bedrijfsfilms.

Bedrijfsfilm: Circulus Groeiende kansen

Wat zijn de mogelijkheden om het restafval te verminderen en tegelijk duurzaam te ondernemen? Deze film laat zien hoe afvalbeheerder Circulus oud papier dichtbij huis recycled, hoe voedselverspiling wordt aangepakt i.s.m Wageningen Universiteit en werkgelegenheid wordt gecreeerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze film is gemaakt voor het symposium 'Groeiende Kansen', dat is georganiseerd door Circulus ter ere van het 15-jarig jubileum.

Bedrijfsfilm: moodclip Circulus

Een snelle korte film die laat zien waar afvalbeheerder Circulus voor staat. Deze clip is gemaakt als opening voor het symposium 'Groeiende Kansen', dat is georganiseerd door Circulus ter ere van het 15-jarig jubileum.

Bedrijfsfilm: voedselverspilling

Wageningen Universiteit doet al jaren onderzoek naar voedselverspilling. Waarom gooien mensen eten weg en hoe zou je dat kunnen oplossen? Deze film gaat over de antwoorden en het vervolgonderzoek met de campagne FoodBattle van de afvalbeheerders Berkel Milieu en Circulus.